Szabolcsi Mikulás Kupa

 

Szabolcsi Mikulás Kupa

Tájékozódási Futó Verseny

Időpontja: 2016.11.26.

Helyszín: Nagykálló

Verseny célja: Versenyév lezárása és a tájfutó Mikulás ünnepség megtartása.

Rendező: Denevér Barlankutató és Szabadidősport Egyesület

 

Versenyforma: Nappali egyéni középtávú regionális rangsoroló verseny

 

Versenybíróság elnöke/pályakitűző: Surányi Gábor

Ellenőrzőbíró: Nagyné Matolcsi Judit

Kategóriák: FN/ 10C, 12C, 14B, 15-18C, 16B, 18B, 21B, 35, 45, 55, 65, 85, Nyílt

Kevés nevező esetén kategória összevonást alkalmazunk!

 

Nevezési határidő: 2016.11.18. éjfél. Nevezési határidő után, illetve helyszíni nevezéseket, csak üres helyek erejéig tudunk elfogadni.

 

Nevezési díj: Egységesen minden kategóriába 700 Ft/fő, amelyet a nevezett létszám után a helyszínen kell megfizetni. Dugóka bérlés 18-as kategória felett 300 Ft. Bérelt dugóka elvesztése esetén 12.000 Ft kértérítést számolunk fel.

 

Nevezés: E-mail útján lehetséges nevezes@denevercsoport.hu címen. A nevezéseket 48 órán belül visszaigazoljuk, amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, akkor a nevezést kérjük megismételni. A nevezéséskor az alábbi adatokat kérjük megadni: Versenyző neve, egyesülete, versenyengedély száma, SI dugóka, száma, kategória.

 

Díjazás: Minden induló a meglepetést kap a Mikulástól. A kategóriák I-III. helyezettjei oklevél díjazásban részesülnek.

Tervezett null idő: 11:00

Jelentkezés a versenyközpontban: 9:30-10:30-ig.

Tervezett eredményhirdetés: 13:00,

 

Egyéb: A versenyen mindenki saját felelősségére indul.  Kérünk mindenkit, hogy a “Zöldüljön a Zöldsport” szemléletet figyelembe véve vigyázzon környezetünkre,  ezért ne szemeteljen. A térkép Pretex vízálló papírra lesz nyomtatva, a versenyen fóliát a rendezőség nem biztosít.  A versenyt SI rendszerrel rendezzük. A célba érkezéskor minden versenyző frissítőt kap (meleg tea).

 

Ünnepi hangulat: A verseny célja, hogy a tájfutó közösség jó hangulatban búcsúztassa el a versenyévet és ünnepi hangulatot teremtsen az év lezárásához. E cél eléréséhez a versenyközpontban egy közösségi asztal kerül elhelyezésre, ahol minden résztvevőt szeretnénk megvendégelni, illetve szeretnénk kérni, hogy akinek lehetősége van gyümölccsel, vagy saját készítésű finomsággal járuljon hozzá a közösségi asztal bőségéhez.

 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

                                                                                              Rendezőség